Prese de balotat verticale

prese de balotat verticale, hidraulice, cu legare manuala a balotilor

2 – 10 tone
VB50 SIte 3

PRESA DE BALOTAT 3 TONE

ECOBALERS VB50
Presa hidraulică de balotat deșeuri cu legare manuală a baloților, cu forța nominală de presare de 3 tone. Potrivită pentru: hârtie, carton (inclusiv cutii), deșeuri tipografice.

Click pentru mai multe detalii tehnice

2

PResa de balotat 7 tone

Balemaster 100 este o presă de balotat vericală frontală cu o gură de alimentare-încărcare generoasă pentru încărcarea cu ușurință a cutiilor obișnuite de carton. Balemaster 100 este un echipament robust şi de calitate, cunoscut pentru fiabilitate și durată lungă de viață.

Click pentru mai multe detalii tehnice

VB 53 site

PRESA DE BALOTAT 4 TONE

ECOBALERS VB53
Presa hidraulică de balotat deșeuri cu legare manuală a baloților, cu forță nominală de presare de 4 tone. Potrivită pentru: hârtie, carton (inclusiv cutii), deșeuri tipografice.

Click pentru mai multe detalii tehnice

10 – 20 tone

Presa de balotat 10 tone

poza prese verticale 1 2

PRESA DE BALOTAT 16 TONE

Balemaster 200 este o presă de balotat verticală frontală cu o gură de alimentare-încărcare generoasă de 1100 mm x 500 mm pentru încărcarea cu ușurință a cutiilor obișnuite de carton. Balemaster 200. Baloţii finalizaţi sunt evacuaţi hidraulic prin apăsarea unui buton de comandă la 2 mâini .La fel ca şi Balemaster 100, Balemaster 200 este soluţia ideală pentru cartoane şi plastice ca şi pentru o mare viarietate de alte materiale.

Click pentru mai multe detalii tehnice

30-40 tone
poza prese verticale3

presa de balotat 40 tone

Presa Hidraulica Balemaster 500 este o presă de balotat verticală frontală, pentru utilizare intensă, cu o gură de alimentare-încărcare generoasă pentru încărcarea cu ușurință a cutiilor obișnuite de carton, deşeurilor din plastic, etc.

Click pentru mai multe detalii tehnice

Prese de balotat verticale, cu legare manuala a balotilor.

Alfa Recycling, parte a Alfa Cluj SRL.