Întrebări frecvente

gENERALITĂȚI

Întrebări frecvente ale beneficiarilor

1. Unde sunt disponibile produsele Alfa Recycling?

Produsele noastre sunt disponibile în întreaga ţară. Avem o reţea de reprezentanţi teritoriali care acoperă toate zonele din ţară şi pot consilia beneficiarii în alegerea celei mai bune soluţii. Contactați-ne pentru cel mai apropiat reprezentant.

2. Alfa Cluj oferă servicii de instruire cu privire la echipamente?

Da, firma noastră poate oferi instruire cu privire la utilizarea în condiții de siguranță a tuturor produselor, modelelor de compactoare, prese de balotat și alte produse de gestiune a deşeurilor. Instruirea este documentată și este furnizat un certificat de instruire.

3. Poate beneficiarul să-şi instaleze singur echipamentul?

În general, sistemele noastre sunt furnizate pe sistemul plug and play – cu lucrări suplimentare minime necesare. În funcție de produs, va fi necesar să aveți un inginer la fața locului pentru a finaliza asamblarea mașinii. Totul depinde de nivelul de calificare propriu și dacă aveți echipamentul necesar pentru instalare la locaţia respectivă. Pentru sisteme mari și complexe recomandăm un pachet de instalare personalizat.

4. Alfa Cluj poate oferi descărcarea și instalarea noului nostru Compactor sau Presă de Balotat?

Da, firma noastră poate organiza instalarea completă a unui compactor nou sau a unei prese de balotat, inclusiv închirierea unei macarale.

Vă oferim toată documentația și măsurile de siguranță necesare pentru a finaliza instalarea noii prese de balotat sau compactor în cel mai sigur mod.

5. Cine este Alfa Cluj SRL ?

Suntem o companie din Cluj cu capital străin, cu vechime de peste 25 de ani pe piaţa din România.

Pe lângă produsele destinate managementului deşeurilor, oferim o mulţime de alte produse de calitate, cum ar fi uşi industriale, rafturi şi sisteme de depozitare, tehnică de ridicat şi manipulat a mărfurilor.

COMPACTOARE

Întrebări frecvente ale beneficiarilor

1. De ce sunt utile compactoarele?

Compactoarele ajută la reducerea amprentei de carbon prin reducerea volumului de spațiu pe care îl ocupă deșeurile și, prin urmare, prin reducerea numărului de mișcări ale camioanelor necesare pentru eliminarea deșeurilor dvs., ceea ce economisește în cele din urmă combustibil și ajută la protejarea mediului.

2. Când ar trebui să iau în considerare trecerea de la pubelele obişnuite la un compactor?

Dacă trebuie să vă goliți coșurile sau containerele de gunoi de mai multe ori pe săptămână sau dacă aveți un număr mare de coșuri de gunoi sau containere de deşeuri, ar trebui să luați în considerare o revizuire a proceselor de gestiune a deșeurilor și o investiție în tipul adecvat de echipament.

Compania noastră poate furniza compactoare de la cele foarte mici până la cel mai mare transpaker – deci există un model care să vi se potrivească în gama noastră. 

3. Care este diferența dintre un compactor portabil și un compactor static?

Un compactor portabil este o unitate all-in-one care are containerul construit pe compactor – acestea nu se separă și atunci când camionul vine să ia deșeurile, acesta preia întreaga unitate și apoi o returnează după ce a fost golită.

Un compactor static se atașează la un container separat și numai recipientul este luat pentru a fi golit – Compactorul rămâne la fața locului în orice moment și nu este mobil, deoarece este fixat la sol.

4. Compactoarele portabile sunt potrivite pentru deșeurile umede?

Compactoarele portabile standard sunt potrivite pentru o cantitate mică de deșeuri umede. Pentru volume mari de deșeuri umede avem modelul RPW30, care este special conceput pentru a gestiona deșeurile umede.

5. Care este cel mai bun compactor pentru deșeuri alimentare – portabil sau static?

Pentru deşeurile alimentare vă recomandăm un compactor portabil. Deoarece este o unitate all-in-one înseamnă că nu există scurgeri din container atunci când camionul soseşte să-l golească. Având un compactor static, recipientul se detaşează de compactor şi o cantitate mică de deșeuri poate scăpa prin găurile din recipient în timpul procesului de îndepărtare (care se numește Pinning Off).

6. Suntem un bloc de apartamente cu spațiu redus pe înâlţime și îngust în zona noastră de depozitare a deșeurilor – ce soluție ne-ați putea oferi?

Pentru blocuri de apartament și de birouri de mare înălțime, am dezvoltat un Mini Compactor SC1000, care vă poate compacta toate fluxurile de deșeuri în containere realizate pentru a se potrivi zonei dvs., care pot fi apoi tractate în afara clădirii de către firma de salubritate sau de management al deşeurilor. Aceste prese de balotat mici pot fi alimentate manual, prin containere tip Wheelie Bin sau dacă aveți instalat un sistem de jgheaburi – direct de pe jgheab.

sOLUȚII sPECIALE

Întrebări frecvente ale beneficiarilor

1. Produsele Alfa-Recycling ale firmei Alfa Cluj SRL pot fi personalizate pentru a se potrivi cerințelor noastre specifice?

Da. Suntem experți în personalizare și nimic nu este imposibil. Contactați-ne pentru a discuta cerințele dumneavoastră în continuare.

2. Avem un spațiu foarte limitat în care pot fi amplasate echipamente de prelucrare-gestionare a deșeurilor, ne puteți ajuta?

Da, putem. Furnizorii noştri au proiectat și construit compactoare și prese de balotat pentru a se potrivi în spații neobișnuite, așa că vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a vő elabora o soluţie personalizată.

3. Puteți face vizite la locul utilizării pentru a înțelege pe deplin cerințele noastre?

Da, putem aranja o vizită la amplasamentul dvs., pentru a discuta cerințele dumneavoastră specifice.

4. Puteți furniza Desene şi proiecte ale echipamentului ofertat?

Da, firma noastră oferă servicii complete de inginerie, inclusiv Desene ale echipamentelor propuse şi desene ale amplasării acestora în spaţiul Dvs.. Acest lucru vă oferă o idee despre spațiul pe care echipamentul îl va ocupa și cea mai bună locație pentru acel echipament.

pRESE DE BALOTAT

Întrebări frecvente ale beneficiarilor

1. De ce să balotăm cartonul?

Cartonul balotat poate fi vândut ca o marfă, astfel încât în loc de deșeuri de carton ce presupun costuri pentru a fi eliminate – puteți transforma deșeurile în venituri.

2. Când ar trebui să iau în considerare utilizarea unei prese de balotat orizontale?

Dacă aveţi angajată o persoană cu normă întreagă doar pentru a gestiona fluxurile de plastic și carton reziduale – atunci trebuie să luați în considerare o metodă mai automatizată de prelucrare.

3. Care este diferența dintre o presă de balotat verticală și o presă de balotat orizontală?

O presă de balotat verticală ocupă o amprentă mică de spațiu și necesită multă interacțiune manuală și este, în general, încărcată manual.

O presă de balotat orizontală ocupă un spaţiu mai mare, dar este mai automatizată și necesită o interacțiune umană minimă. Aceasta poate fi încărcată cu ajutorul unei basculante de containere, un stivuitor rotativ, o bandă rulantă sau pur și simplu aruncând deşeurile în presă.  

4. Ce materiale pot fi balotate?

O mulțime de tipuri diferite de materiale pot fi balotate. În general, utilizatorii balotează carton, plastic și spumă. Dacă aveți un material special pe care doriți să-l balotaţi vă rugăm să luați legătura cu noi. Putem face studii exploratorii pentru a vedea modul în care diferite materiale pot fi balotate.  

5. Alfa Cluj vinde consumabile pentru presele de balotat?

Da, desigur. Vă putem furniza banda de balotare și sârma necesare balotării.

6. Asiguraţi service-ul pentru presele de balotat livrate?

Da, asigurăm acest serviciu. Întreţinem toate modele de prese de balotat și compactoare în garanţie şi după expirarea garanţiei.