Despre noi

Premiza: scopul nostru nu trebuie sa fie acela de a invinge natura, ci de a ne invinge propria natura.

Protectia mediului inconjurator, respectiv ingrijorarile legate de cresterea cantitatii de deseuri generate de activitatea umana, peste o limita care mai poate fi controlata in conditii normale, este o tema tot mai prezenta in viata de zi cu zi.

Problema gestiunii deseurilor si obligatia legala de a recicla o anumita proportie din deseurile generate, devine o problema tot mai mare a oricarei firme, asociatii de proprietari sau chiar persoane fizice.

Potrivit legii, toti operatorii economici care introduc pe piata nationala ambalaje de desfacere si bunuri ambalate, platesc la Fondul pentru Mediu o anumita contributie , pentru diferenta dintre cantitatile de deseuri corespunzatoare obiectivelor de valorificare sau incinerare in instalatii de incinerare cu recuperare de energie si de valorificare prin reciclare, si cantitatile de deseuri de ambalaje efectiv valorificate sau incinerate.

In viitor, aceste obligatii legale vor deveni tot mai aspre iar eforturile necesare indeplinirii obligatiilor legale vor fi tot mai mari.

Compania Alfa Cluj SRL vine in ajutorul partenerilor si clientilor printr-o vasta oferta de utilaje precum si expertiza proprie, pentru organizarea colectarii si managementului deseurilor generate de catre diversi actori economici.

Fiecare caz este diferit si cere solutii adaptate nevoilor fiecarei companii in parte.

Sutem aici pentru dumneavoastra, apelati cu incredere la specialistii nostri.


Alfa Cluj SRL este o societate romaneasca cu capital privat strain, infiintata in anul 1996. Societatea face parte dintr-un grup de firme specializate in furnizarea de tehnica de incarcare-descarcare si manipulare a marfurilor.

Produsele oferite pe piata se grupeaza in 5 grupe mari:

Accesorii si dispozitive de ridicare – Gutman

Usi industriale si sisteme de andocare (investitionale) – Alfa Doors

Logistica si depozitare de marfuri industriale – Alfa Logistik

Sisteme de parcare – Alfa Parking

Prese de balotat si servicii de reciclare – Alfa Recycling